Ideális ajándék kislányodnak

Minden szülő életében eljön az a pillanat, amikor elhatalmasodik felette a tanácstalanság és nem tudja eldönteni mi lenne a lányának a legjobb névnapi, vagy szülinapi ajándék. Sokan ilyenkor visszafelé gondolkodnak és azt döntik el, mit nem vesznek. A sokadik plüssmacihoz már nagy, babája van elég, a csoki, és a virág pedig mindig csak hab a tortán, Aztán előbb vagy utóbb jó esetben csak eljutnak egy szuper ötletig. De, mi van ha nem sikerül? Akkor mi legyen az ajándék?


Kerüld el a játékkatasztrófát!


születésnap és névnapi ajándék gyerek körömlakk

Számtalan film, könyv, és reklám szól arról, hogy a szülők, vagy nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni, hogy az icicpici karonülőjük, már nagylány. Ilyenkor jön a játékkatasztrófa. Te boldogan hazaállítasz a cuki macival, a pisilős babával, vagy a zsírkrétával vagy valamilyen éppen divatos játékkal, miközben kislányod már nem csak a szülinapjára de minden más ünnepre is nagyon határozottan nőként viselkedik. Azaz a cuko maci és a zsírkréta helyett már más dolgok is érdeklik, ami teljesen normális is. Szóval, Ő már önállóan kiválasztja a legszebb ruháját, kifésüli a haját, mindent úgy csinál, ahogy itt-ott az életben a felnőttektől látja. Ha Te is szembesültél már ezzel, akkor ne csüggedj, segítünk egy picit.


gyerek körömlakk plüssmaci mellé

Névnap, szülinap, Google nélkül

Mielőtt még rosszabbra fordulnak a dolgok, egyet biztosan ne tegyél! Ne google-zd meg a „mit vegyek a lányomnak” vagy az „ajándékötletek kislányoknak” kérdést, mert még rosszabbul jársz. Egyrészt mert zavaró, hogy több tízezer találat van, és még ha sikerül is kikerülnöd a hirdetéseket (amik nyilván segítenének, ha nem tukmálva próbálnának eladni), akkor is hajmeresztő ötleteket kapsz ám semmiképp nem azt, amit akkor találsz ki, ha egyetlen percre megállsz, és átgondolod, mit látsz.


Erre vágyik a lányod

Valószínűleg a kislányodnak egy ideje a haja, a ruhája, a divat fontosabb mint a maci. Egyszerűen abban a korban van, amikor nővé válik. Ilyenkor imádják azokat az ajándékokat amikkel szépülnek, hasonlíthatnak anyuhoz. Szuper ajándék nekik egy illatos tusfürdő, egy parfüm, vagy csak épp egy színes ajakápoló vagy épp akár egy kis élményfodrászkodás is. Ami ennél még több lehet, az a neki szentelt időd, a kreativitásod, és az odafigyelésed.


S ha ezzel Te is egyetértesz, akkor mi máris mondjuk, mire gondolunk! Virágkollekció körömlakkból


gyerek körömlakk rózsa

Képzeld el, hogy a kislányodat mégis virággal leped meg, de nem élővel, hanem egy igazán különleges virágcsokorral. Liliom, rózsa, napraforgó van a csokorban és nem akármilyen formában. A Snails gyerek körömlakk kollekció ezt a 3 fantázianevű gyerek körömlakkot rejti. Ennek nem csak azért fog örülni, mert vele együtt festheti a körmeit, hanem azért is, mert amíg használjátok a Snails körömlakk csodás színeit egyre csak ügyesebb lesz a keze, megtanulja a finom mozdulatokat is. Tudjuk , akár egy kifestőnél is képes lehet megtanulni ezeket, ám hidd el ez valami más örömet ad neki. Azt az örömet, hogy egy kicsit hasonlíthat az Anyukájára. Nem utolsó sorban értékes és minőségi időt tudtok együtt tölteni, egymásra figyelős időt, amit semmi ajándék nem kárpótol. Szóval dupla ajándékkal lett gazdagabb névnapján vagy születésnapján.

S ha tetszik az ötletünk, akkor nézd meg ezt a 3 csodás virág színt, amiért kislányod egy hatalmas puszit nyom az arcodra!


Kattints ide >>>>>>>>>>>>> TAVASZI VIRÁGOS KOLLEKCIÓ KISLÁNYOKNAK


Egyéb születésnapos ötleteketért kattints ide >>>>>>>>>>>>> ÜNNEPI CSOMAGOK
Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések