NŐNAP, amikor minden a nőkről szól!

Ezt a blogot igazán férfiaknak kellene olvasni, ám azt gondoljuk a nők majd furfangos módon megtalálják a megoldást arra, hogy eljusson hozzájuk ez az írás :-)


nőnapi snails rózsa

Amikor 1909 március nyolcadikán az Egyesült Államokban először tartották meg a nőnapot, még csak nemzeti volt, nem nemzetközi. Néhány évnyi türelemre volt szükség ahhoz, hogy a II. Internacionalén arról határozzanak, hogy a nők választójogának kivívása miatt nemzetközi nőnapot tartsanak, és csatlakozzon a kezdeményezéshez Ausztria, Dánia, Svájc, majd az Orosz medve is és így téve nemzetközivé. De akkor miért köszöntjük a nőket, nőnapkor?
A nap, ami a semmiből született

Ha történelmi esszét írnánk, akkor most végigmennénk egy csomó fontos dátumon, míg eljutnánk odáig, hogy a nemzetközi nőnap egyáltalán nem annak indult, amivé vált, és ezeréves szeterotípiát is döntött meg. Évezredekig az volt a helyes, és elvárt, hogy a nő gyereket neveljen, otthon maradjon, kössön, semmiképp ne dolgozzon, hanem inkább csak várja haza a ház urát. Ahogy az idők változtak, ez a hozzáállás is puhult, egyre több nő dolgozott (nagy részük kényszerből), mígnem a huszadik század elején a nők egy része ráébredt arra, hogy nem csak dolgozni akar, hanem sokkal jobb munkakörülményeket szeretne, több fizetést, választójogot, ez vezetett a nemzetközi nőnap kialakulásáig.Élet a bonbonon / szegfűn túl

Ahogy az ünnep maga, úgy az ajándékok is változtak idővel. Míg néhány évtizeddel ezelőtt nőnapkor a legtöbb nő – egyen ajándékként - megkapta az egyetlen szál (vörös) szegfűjét (nyugatabbra bármilyen virágot, plusz a bonbont), addig mára ezen mára túlléptünk, még akkor is, ha március nyolcadikán a férfiak nagy része jogosan lehet tanácstalan: nem csak az a „gond” hogy karácsony után viszonylag hamar lett Valentin nap, hanem a Valentin, és a Nőnap között alig 2-3 hét van. Jó hír a nőknek, hogy a legtöbb férfi ilyenkorra már ellőtte a racionális ajándékokat (nagy eséllyel nem kapsz nőnapra szexi fehérneműt, sem kenyérpirítót), így kénytelenek gondolkodni. Segítünk!


Mi legyen a nőnapi meglepetés?


nőnapi meglepetés

Van 2 alapszabály. Az első, hogy a nőnapi ajándék kikerülhetetlen. Nincs olyan, hogy elfelejted a nőnapot. A második szabály az, hogy az ajándéknak nyomokban tartalmaznia kell meglepetést. Az nem elég, hogy beesik a férfi a virágoshoz – és jó esetben készíttet, rossz esetben felkap – egy csokor virágot, majd hazaállít büszkén!


Ennél ma már több kell!


nőnapi meglepetés a Snails SPA

Kreativitás, egy kevéske figyelem, egy apró meglepetés, az, amire ilyenkor a nő vágyik, és bár számtalan ötletet lehet olvasni, hogy mit vásárolj ilyenkor ajándékba (a wellness hétvégétől, a barátnős estén át a parfümökön keresztül egészen a könyvekig vezet az út) ne feledd, hogy azt kell megmutatnod, hogy megbecsülöd őt. Ezt a megbecsülést pedig úgy tudod megmutatni, ha valóban olyan ajándékkal leped meg, amin látszik, hogy gondolkodtál, és odafigyeltél rá, a kedvében akartál járni. Adunk egy tippet: ha tudod, melyik a kedvenc színe (vagy csak szeretnél egy újdonságot mutatni neki), akkor lepd meg őt a Snails vegyszermentes körömlakkjaival!


Imádni fogja, és Téged is, mert ilyen kreatív ajándékot kapott tőled!

Kattints, és szerezd meg a kedvenc Snails körömlakkját! >>>>>>>>>> NŐNAPI MEGLEPETÉS ÖTLETEK ITT!


Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések