5+1 szín, amit biztosan megtalálsz kislányod szobájában

Ennyi szín! Alig lehet közülük választani! Ez volt az első gondolatunk, mikor úgy döntöttünk alig másfél éve, hogy elhozzuk Magyarországra a világ más országaiban már igen népszerű Snails gyerek körömlakkokat, Most is büszkék voltunk arra, hogy a legszebb, legtrendibb kislányos színek mindegyikét megtalálod kivétel nélkül a Snails körömlakk színei között. S most ezt, be is bizonyítjuk Neked! :-)


Összegyűjtöttünk 5+1 olyan Snails vegyszermentes kislány körömlakk színt, amit biztosan megtalálsz a kislányod szobájában, akár ebben a pillanatban is! Nem hiszed? Járjunk utána együtt, tartsd velünk!


Amiből 16 000 000 van, ott lehetnek gondok


színek gyerek körömlakk

Lehetne egy kvízműsor több százezer forintos kérdése is, hogy az encián, a chamois, a kese, vagy a nefrit pontosan milyen színek, és szinte egészen biztos, hogy a létező 16 700 000 különböző színből rengeteg olyan van, amelyiknek a fantázianevéből nehezen tudnánk azonnal megmondani, hogy vajon jól állnának e nekünk, vagy van-e ilyen a környezetünkben. Azt, hogy milyen Snails körömlakk színeket találsz a kislányod szobájában, sokkal könnyebb beazonosítani. Olvasd el a cikket, és vigyázz, mert könnyen azon kaphatod magad, hogy bent állsz a gyerekszobában, és málnapite, vagy aranyzápor, netán kis hableány színt keresel :-) ...és persze ez teljesen normális is, ne ijedj meg!


Keress például BALERINA színt!


gyerek körömlakk balerina vegyszermentesen

Balerina az egyik kedvenc színünk, mert szinte biztos, hogy jó pár olyan ruhája van a hercegnődnek, amelyik nagyon hasonló ehhez, talán éppen azért, mert a legtöbb kislánynak jól áll. Szinte biztos, hogy van ilyen színű felsője, és cipője, de hajpánt, és fülbevaló is akad a szobában, amelyik balerina színű. És, hogy milyen pontosan a ballerina? Kattints a képre és máris megtudhatod a titkos részleteket is!
FOGTÜNDÉR, a örök kedvenc


fogtündés vegyszermentes körömlakk kislány gyerek

Olyannyira biztosak vagyunk, hogy a kislányod szobájában, a fal, az asztala, egy virágváza, egy cserép, egy hajgumi, egy póló, vagy egy nadrág fogtündér színű (de lehet, hogy egy táskájának van ilyen színe), hogy igazából bele sem akartuk rakni a listába, mert nem fair. Ám közben mégis meggondoltuk magunkat, mert szerintünk nem árt tudod, hogy miért vásárolják nagyon sokan nálunk ezt a színt!

Az okot a termék leírásában keresd, bár már a neve is árulkodó lehet! Kattints a képre és megtudhatod!TITKOS NAPLÓ, amit a nagy felületeken keresd

A Titkos napló színt nem csak mi imádjuk, éppen ezért született róla már egy blogbejegyzés is, ha nem olvastad kattints >>>>>> ide és olvasd el Te is!

A szobában ilyen színt a nagyobb felületeken látsz. Játszószőnyegen, kabáton is lehet titkos napló szín, de még az is előfordulhat, hogy a függönye, a függönyének egy része, vagy akár a fal ilyen színű. Nem csoda, hiszen a lehető legcsajosabb Snails színünk,

nézd csak meg >>>>>>> ITT!lila üstökös gyerek körömlakk

LILA ÜSTÖKÖS, ahol picit remeg a léc

A Lila üstökös az, ahol (bevalljuk) érezzük, hogy kicsit remeg a léc, mert a modern lányszobáknak akár a fala is lehet ilyen színű (és szinte biztos, hogy van ilyen színű plüsse, ágytakarója, ágyneműje), de mivel az utóbbi pár év divatszíne, még az is lehet, hogy tévedünk, és ilyen szín nincs a szobában. Ha más nem, akkor ennek valamilyen árnyalata, s ha biztosak szeretnénk lenni benne, hogy mi követtük akár tudatosan, akár csak kedvtelésből a divatszíneke, akkor kattintsd ide, melyik is pontosan a LILA ÜSTÖKÖS színe!


Ha esetleg tetszik a színező, akkor kattints >>>>>>>>IDE és töltsd le a SNAILS színezőjét, ami egy izgalmas szórakozást tartogat kislányodnak!CSILLÁMPOR, avagy a szelíd rejtőzködő

A csillámpor Snails színét valószínűleg a lámpáján, az íróasztalán, vagy valamelyik berendezési tárgyán fogod megtalálni. Minden részeletet alaposan meg kell figyelned, mert elbújuk, hisz harsány, ezért úgy gondolja, hogy a kevesebb több. Hogy ki is ő pontosan? Kattints >>>>>>>>>>>>>IDE és máris megtudod!PISZTÁCIA vigyázz, mert csalunk!

Nehéz volt eddig várni a pisztáciával, mert alig vártuk, hogy egy kicsit csalhassunk. Bár könnyen elképzelhető, hogy ilyen színű a kislányod szobájának a fala (vagy az egyik oldala) a kis kanapéja, a széke, de előfordulhat, hogy ilyen szín nincs a szobában. És akkor most csalunk, mert abban egészen biztosak vagyunk, hogy van! Nem azért mert kis kandi kameránk van, hanem mert ez az a szín, ami kihagyhatatlan egy gyerek szobájából, és ha más véleményen vagytok, akkor bátran írjátok meg nekünk! Erre most akár fogadást is kötnénk!

Hogy melyik ez a szín, amiben ennyire biztosak vagyunk? Kattints >>>>>>>IDE és máris megtudhatod!
Ha van kedved tovább játszani, vagy most már tényleg kíváncsi vagy arra, van-e olyan Snail szín, ami szuperül állna neked, vagy a kislányodnak akkor


GYEREK KÖRÖMLAKK VÁLASZTÉKÉRT IDE

>>>>>>>>>>> KATTINTS!


A FELNŐTT VEGYSZERMENTES SZÍNEKET

>>>>>>>>>>ITT TALÁLOD!

Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések