Gondolatok, amiket még Te sem tudhatsz a szerelemről

bálint nap valentin nap gyerekszáj, kislányok snails

A VALENTIN nap vagy, ahogy még nevezik, a BÁLINT nap eredete nem kétséges, ám többféle mende-monda is szól róla. A mende-mondák már csak ilyenek és nem is mennénk bele mélyen abba, hogy egy újabb kis furfangos történetet indítsunk útjára, helyette a szerelemre és a szeretetre helyeznénk a hangsúlyt. A szerelemre, a szerelemről szóló kedves kis gondolatokra, azok megfogalmazóira, akik még nem kombinálják túl a szerelem kérdését, hanem bölcsességükkel és tiszta gondolkodásukkal megdöbbentően őszinte és igaz válaszokat adnak nekünk.
Hogy kik ők?


Ők a gyerekek! Kislányok, kisfiúk, akik ha el is pirulnak a szerelem szó hallatán, bizony mélyre ható nagy igazságokat és bölcsességeket fogalmaznak meg. Készítettünk ebből Nektek egy kis gyűjteményt :-)bálint nap- valentin nap gyerekszáj kislányok snails

„A szerelem az, amikor kézen fogva jár egy fiú egy lánnyal az utcán, és amikor öregek lesznek, akkor is fogják majd egymás kezét.”


„A szerelem olyan mint egy lavina. Amikor futnod kell az életedért.”


„A szerelem a legszebb dolog a világon. De azért a foci is elég jó.”


„Senki nem tudja pontosan, miért lesznek az emberek szerelmesek, de úgy tudom, köze van a dolognak a szagokhoz. Ezért olyan népszerűek a parfümök is.”


„Belefájdul a fejem, ha ilyeneket kérdezel. Én még csak egy gyerek vagyok, semmi szükségem ilyen problémákra.”


„A szerelem az, amikor két ember azt ígéri egymásnak, hogy együtt lesznek jóban-rosszban. Aztán meg is csinálják.”„A szerelem az, amikor anya megfőzi a kávét apának, de mielőtt odaadja, megkóstolja, hogy elég finom-e.”


„A szerelem az, amitől mosolyogsz, még akkor is, ha fáradt vagy.”


valentin nap - bálint nap gyerekszáj kislányok snails

„A szerelem az, amikor anya odaadja apának a csirke legjobb részét.”


„Nem szabad azt mondani, hogy szeretlek, ha nem gondolod tényleg komolyan. Ha viszont komolyan gondolod, mondd sűrűn. Az emberek gyorsan felejtenek.”


„Szerintem a szerelem az, ha apa horkol, anya meg megrázza a karját, hogy ne horkoljon.”


„Ha valaki szeret téged, akkor másképpen szólít. És érzed, hogy a neved biztonságban van a szájában.”


„A szerelem az, amikor azt mondod egy fiúnak, hogy tetszik a pulcsija, és akkor ő azt hordja minden áldott nap.”


„A szerelem az, amikor hagyjuk, hogy a pizzából a lány válassza az első szeletet.”Ezek a tündéri gondolatok meglepő, ámde őszinte pillanatokban fogalmazódnak meg a gyerekekben. :-) Töltsd minél többet kislányoddal, beszélgess vele, tanítsd meg őt sok dologra, süssetek, főzzetek együtt, rajzoljatok vagy lakkozzátok ki egymás körmét és eközben bármiről, amiről véleményt alkot a maga kis vicces módján, azt írd le! Hidd el majd ha nagy lesz már, nagyon jókat fogtok derülni a leírt aranyköpéseken, Sőt, megkockáztatjuk, hogy addig is! :-)


A kreatívkodáshoz töltsd le színezőnket a főoldalon vagy nézd meg kreatív Anya-Lánya csomagunkat >>>>>> ITT!
Forrás: nlcafe.hu - Gyerekszáj: 15 tündéri gondolat a szerelemről

Képek: PinterestNépszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések