5+1 jolly joker farsangi jelmez

Anyukaként szinte biztos, hogy nagy kihívás a farsang, hiszen idén is ki kell találnod, minek öltözzön be a kislányodat, mi az a jelmez, amit könnyen elkészíthetsz, és amiben Ő is jól fogja magát érezni. Adunk 5+1 jolly joker jelmezötletet plusz mindegyikhez egy Snails meglepetést is!


De mit ünneplünk farsangkor?farsang velence 2017

A farsang tulajdonképpen olyan, mint egy télbúcsúztató. Kis hazánkban az apró magyar falvakban népviseletbe öltözött anyókák, és pálinkától pityókás bácsik - a kamerák kereszttüzében - táncolnak, kurjongatnak, vagy őrült jelmezekben járják az utcákat, ám a jelenség mellett a búsójárás maga is egy farsangi szenzáció a tél búcsúztatására. Más országokban a farsang a vidám lakomákról, bálokról szól, gondolunk itt a velencei karneválra, vagy a brazil szambaiskolások felvonulására.


Érdekes, hogy míg a világ nagy részén a felnőttek „bulija” itthon inkább a gyerekek öltöznek be farsangkor. Mutatunk is neked 5+1 remek farsangi jelmez ötletet.1. Katicabogár


A katicabogár jelmez azért jó ötlet, mert könnyű piros anyagot találni, a 7 pötty sem nagy

katicabogár farsangi jelmez 2017

kihívás (ráadásul meg is tudod varrni a jelmezt, hiszen tényleg nem bonyolult), és olyan cuki katica a kislányod, a kis harisnyás lábacskáival. Még jobban fel tudod dobni a jelmezt a katicás körömlakkunkkal, és ha még pöttyöket is készítesz a körmére, akkor a lányod büszke lesz rád. Kattints a katicás körömlakkért >>>>>> KATICA vegyszermentes gyerek körömlakk ITT!

2. Hamupipőke


Ez jelmez autentikus, hiszen Hamupipőkét egy farsangi bálon ismeri meg a királyfi, és végül feleségül veszi. Mivel több mint 400 féle változata van a mesének (ami egyébként több ezer éves) ezért Hamupipőke karaktere mindig változik. Mivel nincs elfogadott jelmez, lehetsz (lehettek) kreatívok, feldobhatod szinte bármilyen apró, csillogó kiegészítővel! Például egy szuper Snails (vegyszermentes, gyerek) Hamupipőke színű körömlakkal, nézd meg >>>>>>>> ITT!


3. Pompomlány


Bár a pompomlány szerep (hívhatjuk szurkolólánynak, vagy cheerleadernek is) Amerikából

farsangi jelmez 2017

érkezett, itthon csak néhány éve terjedt el, mindenki fel fogja ismerni a lányodat, ha pompomlánynak öltözik. Jó hír, hogy tényleg egyszerű, könnyű elkészíteni a jelmezt - egy szoknya, egy póló, plusz erős smink elég lesz és ne feledd a pompomokat sem-, és találsz hozzá kiegészítő körömlakkot is nálunk: >>>>> KIEGÉSZÍTŐK ITT!

farsangi jelmezek 2017

4. Balerina


A balerina jelmez azért is igazi jolly joker, mert ha akarod akkor csak az egyszerű változatát készíted el, de ha szeretnéd, fel tudod dobni rengeteg kiegészítővel. Ha balerinának öltözik, tökéletes kiegészítő lesz a balerina körömlakkunk.


5. Bármi, ami divatos


Vannak olyan – különleges – jelmezek, amelyek egyszerűen nem érik meg a fáradtságot (és lehet, hogy sem időd, sem kedved nincs megvarrni, elkészíteni), ebben az esetben jobb elmenni egy jelmezkölcsönzőbe, és ott közösen kiválaszthatjátok azt, amit szeretne. Ha megvan, szerezz be hozzá egy Snails körömlakkot, és dobd fel a szettjét. >>>>>> Trükkökért kattintsd ide !


5+1 Legyen az idei farsang szuper!


Bárhogy is lesz, ne feledd, hogy a lányodnak ugyanolyan fontos a farsang, az osztálybuli, mint neked a céges rendezvény. Nem vedd félvállról a dolgot, ám igyekezz nem is túlbonyolítani. Válasszátok ki együtt, készüljetek együtt, és érezze, hogy törődsz vele! Ha ezt megkapja, mindegy lesz neki, hogy minek öltözött, hogy hányadik helyezett lett, arra fog emlékezni, hogy neki milyen csodálatos anyukája van.


Szerinted tetszene neki, ha ma este kiszínezhetné a haját, és valami szuper csajos körömlakkal mehetne majd farsangkor bulizni?! Próbáljátok ki! >>>>>>>> IGY!


Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések