Csomagban mindig minden jobb

Te is tudod, hogy csomagban megszerezni valamit, minden esetben előnnyel, valamilyen plusszal jár. Természetesen, nálunk a Snails-nél is találsz néhány szuper csomagot és segítünk neked abban is, melyiket, mikor, és miért érdemes megvásárolnod.

Minipack csomag kislányoknak

A MINIPACK csomagunkban 6 különböző színű kislány körömlakkot találsz. Ezekkel a színekkel nem csak szórakoztató, izgalmas és kreatív játékokat lehet játszani - egyedül és barátnőkkel - hanem ezek az idei év legszebb színei! Időszakosan a MINIPACK mellé +1000 Ft értékű garantált ajándék is a Tiéd lehet. Nincs más hátra, mint kattints IDE!

Minőségi idő csomagok

Ezeket a csomagokat azért neveztük el minőségi időnek, mert amíg együtt játszotok, lakkozzátok a körmötöket, olyan, közös, egymásra figyelős, minőségi időt tölthettek együtt, amire mindketten vágytok, és amelyikre emlékezni fogtok, sokáig. A minőségi idő csomagunk többféle színben is elérhető.

SZÍNEK ITT !

Flow: az elmélyült élményekért

Az elmélyült játék lehet egy színes körömlakk is! Amikor a kislányod erősen koncentrálva igyekszik hiba nélkül színesre pingálni a körmeit, annál kevés izgalmasabb játék, létezik, és teljesen leköti őt. Ez az az összpontosítás, a csendes odafigyelés, amiről a flow szól. A Flow csomagjainkat itt találod: http://www.snails.hu/shop-girls


Anya-lánya kreatív csomag

Végre egy csomag, amiben mindketten megtaláljátok azt, amit kerestek. A csomagban, 1 db felnőtt és 1 db gyerek körömlakk van, természetesen te választod ki a színt, amelyiket szeretnéd. A választott gyerek és felnőtt lakk, akár egyforma, akár különböző színű is lehet!

Ismerd meg -----> IDE KATTINTVA!

Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések