A legszebb karácsonyi ajándék

Tudjuk, hogy milyen nehéz a kislányodnak olyan karácsonyi ajándékot vásárolni, aminek szívből örül, ami elkápráztatja, egyszerre menő, jópofa, praktikus, és valódi meglepetés, sőt hatalmas meglepetést is okozol vele. Összeszedtünk neked 5 érvet, miért az egyik legjobb ötlet, Snails körömlakkot vásárolnod neki, karácsonyra.


Mi az, ami nem ajándék


Szülőként is emlékeznünk kell arra, hogy milyen csalódást okozott nekünk kiskorunkban, az, ha karácsonykor - amikor izgatottan és reménykedve bontottuk az ajándékunkat - nem azt kaptuk meg, amire titkon (vagy nem titkon) vágytunk. Amikor hiába írtuk meg a Jézuskának, hogy walkmant, discmant, vagy beszélő macit szeretnénk, mert helyette kabátot, csizmát, vagy valami – számunkra kevésbé vonzó – ajándékot találtunk a fa alatt.


Szülőként nagyon oda kell figyelned, mert egy rosszul megválasztott ajándékkal ugyanúgy csalódást okozhatsz a kislányodnak, mint ahogy Te csalódtál régen. A cipő, a kabát – egy kislánynak – nem biztos, hogy a legjobb ajándék. Ahogy nem ajándék egy használati tárgy (te is mérges lennél, ha karácsonyra vasalót, vagy vasalódeszkát, netán mindkettőt kapnál), sem jegy a kedvenc együttese helyett az Operába a Diótörőre, mert az nagyon karácsonyi. Ne rontsd el a karácsonyát. Inkább tudd meg mit szeretne igazán és beszélgess vele.


Te, hogyan készülsz a karácsonyra?


Ugye sokszor hallottad már, hogy „Mennyire hasonlít ez a lány az anyjára”. Aki ezt mondja neked, nem arra gondol, hogy a kislányod pont ugyanolyan magas mint te, a lába, a popsija, a szeme hasonlít a tiédre, vagy arra, hogy hasonlóan hordja a haját. Ennél sokkal többről van szó. Az ember utánozva tanul. A lányodnak szüksége van egy mintára, Rád. Ha megnézed, átvette a gesztusaidat, a hanghordozásodat, valószínűleg hasonló a kedvenc színetek, és mindenben te vagy neki az, akihez hasonlítani akar. Akár abban is, ahogyan sminkeled magad, mivel, és mit miért teszel. Így a legtöbb amit karácsonyra adhatsz neki az a figyelmed, a megértésed és az, hogy még jobban megengeded neki, hogy hasonlítson hozzád. Például egy szuper trendi – kislányoknak kifejlesztett - körömlakkal. És mielőtt ezt teljes őrültségnek gondolod, inkább olvass tovább, hidd el megéri!Sok sok indok, miért vegyél neki Snail körömlakkot


A Snails körömlakkok vegyszermentesek így biztonságosabbak, mint a normál felnőtt körömlakkok, amiket Te használsz. De ne azért lepd meg a kislányodat Snail körömlakkal mert ilyen jó tulajdonságai vannak, hanem azért mert szupertrendi. Mert igazi nőt varázsolhat magából, játszva járulhatsz hozzá a fejlődéséhez, mert megérdemli (ahogy te is a híres divatházak termékeit). Azért, mert hatalmas meglepetés lesz! Még az is lehet, hogy erre a meglepetésre nem is gondolt és Te egyik pillanatról a másikra szuper Anyuka leszel! És azért, mert ilyet a barátnője biztosan nem kap, hacsak nem elmondtad, a barátnő-anyukának, mivel készülsz karácsonyra.


Egy Snail körömlakk azért is jó választás, mert remek kiegészítő ajándék!

Ha már van egy ajándék akkor mellé egy Snails körömlakk, tökéletessé varázsolhatja az ünnepeket. Ha viszont nagyobb ajándékot vadászol, akkor akár önmagukban is megállják a helyüket, főleg, ha a karácsonyi csomagjaink közül választasz ki egyet.


A Te lányodnak melyik szín állna a legjobban? Kattints ide az elismerő gyerekmosolyokért, és válaszd ki a kedvenc Snails körömlakk színedet ITT!Persze, magadat is megjutalmazhatod!


Felnőtteknek, kismamáknak körömlakkot ITT találsz!


Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések