Így ápold a körmödet

A cipő, a haj, a bútor, vagy akár egy kapcsolat, lélek, és a köröm. Úgy tűnik nem sok összefüggés van a felsorolt szavak között, ám ha mögé teszed az ápolás szót, azonnal érthetővé válik, miért írtuk le őket egymás mellé. Ápolod a cipőd, a hajad, miért ne ápolnád a körmödet jó minőségű körömápolási termékekkel?


Tudj meg mindent a körmödről!


Ha nem születtél filozófusnak, vagy nem egy idegen bolygóról érkeztél, azért, hogy alaposan megvizsgáld az emberi fajt, valószínűleg fel sem merül benned az az egyszerű kérdés, hogy miért van körmöd? Pedig a magyarázat egyszerű. Évmilliókig azért létezett, hogy segítsen kapaszkodni, fogni, sokáig az egyetlen szerszámod volt, amivel kibontottad, felhasítottad a táplálékot. Mára már más a szerepe: bár még mindig havi 2-3 millimétert nő, alapvetően védelmi funkciót lát el (gondolj bele, hogy csak ma, mennyiszer védett meg, úgy hogy nem is tudtad), és a tapintásban is szerepe van: de már nem kell mangót felhasítanod vele.

Olyannyira nem, hogy, az ókori Egyiptom óta díszítjük, ápoljuk, lakkozzuk, színezzük. Az utóbbi néhány évtizedben, külön iparág foglalkozik a körmöddel.


Mit szeretne a köröm?


Ahogy Te, úgy a körmöd is megérdemli - sőt néha igényli is - a törődést. Gondolj bele abba, hogy milyen lehet a köröm 24 órája, milyen lenne, ha köröm lennél?

Körömként egész nap azért dolgoznál, hogy könnyebb legyen a testnek fogni, azért, hogy segítsd a tapintást, miközben szeretnél tiszta, egészséges, és szép is lenni. Percenként kellene veszélyt elhárítanod milliárdnyi bacilustól védenéd meg a tested, és akár komoly behatások is érhetnek, ami akár fájdalmat is okozhatnak.

Az lenne a minimum, hogy szeretnéd, ha olyan körömlakktól lennél szép, amelyik nem roncsol: mert vízbázisú, mert gyengéd hozzád, nincsenek benne mérgező anyagok, hypoallergén. Legjobban pedig annak örülnél, ha a szép, téged fedő körömlakk könnyen eltávolítható lenne, ezért akár minden nap másik színben pompázhatnál. Mondjuk, Snails körömlakkokkal.

Nézd meg milyen csodás színekben várnak ITT!


Körömspa


Legtöbbször, egy nagy kád forró víz, egy finom habfürdő/ tusfürdő elég arra, hogy feltöltődj, de van, amikor arra vágysz, hogy egy csodás hotelben kényeztesd magad. Ilyenkor a fürdés is sokkal több, mint fürdés. Wellness, és spa. Pontosan erre van szüksége a körmödnek is. Egy fedőlakkra, ápoló szérumolajra, egy kicsit több kényeztetésre, mint amit egy átlagos napon kapni szokott. Mi, a Snails-nél az ilyen napokat körömspa-nak hívjuk, és össze is állítottunk neked egy csodás csomagot (tényleg egy hotel a körmödnek) amit ide kattintva meg tudsz nézni.


A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a kedvenc körömlakkodat te választod ki!
Egy kis kényeztetés


Szerintünk, a körmöd imádná a fiatalító arany elixírünket: főleg akkor, ha mostanában kicsit megviselt, töredezett, láthatóan száraz, élettelenebb. Elixírünk a lehető leghamarabb javíthat rajta.


Itt tudsz mindent meg rólaLehet, hogy a körmöd, inkább fiatalodna?! Mutasd meg neki a fiatalító körömradírunkat, ami tökéletes a körmök és a körömágy frissítésére, revitalizálására és már heti egyszeri használata eredményt hozhat.


A körömápoló vitaminos mandula ojalunk pedig az olaj erejével védi.

Nézd meg ITT!


Ha pedig az éjszakákon segítenéd a nyugalmát, kattints, és ismerd meg a közvetlenül lefekvés előtt ajánlott éjszakai maszkot!


Hogy működik? Mit tartalmaz? Olvass róla el minden fontos információt ITT!

Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések