5 megdöbbentő indok a körömlakkok mellett

Ez az egyik legkülönösebb írás, amit ma olvastál. Arra kérünk, vegyél részt velünk egy kísérletben. Mielőtt tovább olvasnál, számold meg, hogy ebben a pillanatban mennyi körömlakkod van? (Az is számít, amit már nem használsz, amiben nagyon kevés van). Csak aztán olvass tovább, hogy tudod a pontos számot! Cserébe elmondunk neked egy titkot, és 5 megdöbbentő okot, hogy miért van szükséged Snails körömlakkokra.


Mentalisták vagyunk :-)


Tudtad, hogy mentalisták vagyunk, és tudunk gondolatot olvasni? Elmondjuk, most mi történt.

Az olvasóink egyik fele tudja, hogy mennyi körömlakkja van, a másik fele nem számolta meg. Ha bementél, és megszámoltad, akkor a körülbelül 8-9 körömlakkod van. Nagyon valószínű, hogy az egyik körömlakkod vörös, vagy annak valamilyen árnyalata, és majdnem 100% hogy van „földszínű”, körömlakkod, és kettő üvegben alig van valamennyi az alján. Már ez is épp elég lenne ahhoz, hogy azonnal kattints, és beszerezz néhány szuper Snails színt, magadnak, de mielőtt megteszed, mégis elmondjuk az 5 legmegdöbbentőbb indokot, hogy miért kell neked Snails körömlakk!


Csak


Van, amit nem kell megindokolnod senkinek. Azért kell neked körömlakk, mert csak. Pontosan ugyanúgy semmi értelme nincs a kérdésnek, mint valakitől megkérdezni, miért vesz virágot, autót, vagy pörgős szoknyát. Azért, mert szüksége van rá. :-)


Statisztika


A statisztika miatt is lehet szükséged Snails körömlakkra. Most, hogy megnézted és már tudod, hogy neked, és másnak mennyi körömlakkja van (ráadásul van több is fogyóban) rá kellett ébredj, hogy szükséged van néhányra. Szerintünk azonnal szerezz be pár hozzád illőt! :-)

Színek


Azért is lehet csábító neked a Snails körömlakk, mert csodálatos színek várnak rád! Bronz, arany, csoki, padlizsán, vérnarancs, eperhab, hogy csak néhány olyat említsünk, amihez biztosan van ruhád, felsőd, és fülbevalód is. Jóóóó, ez megint egy kicsit kócos, álindok! Akkor térjünk vissza az első pontra. Azért szeretnél új körömlakkot, mert csak, és mert megérdemled :-)

Szerinted melyik állna neked a legjobban?

KATT IDE és nézd meg mit javaslunk Neked!

Mikor vettél utoljára.... magadnak....valamit?


Kényes kérdés, és sokan akkor döbbennek meg, amikor megválaszolják. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy pontosan mikor lepted meg magad valamivel, ami nem volt kötelező, inkább kényeztetted magad, és mi volt az? Most pedig tedd fel úgy a kérdést, hogy mikor vettél magadnak utoljára egy szuper körömlakkot? Ha hangosan mondod a választ te is tudod, hogy régen (hacsak nem most jöttél egy körömlakk termékbemutatóról)

Szóval szerintünk tényleg meg kellene nézned szuper színeinket ITT!Hogy szép legyél


A nők 68 (!) %-a lakkozza a körmeit. Minden nap. Azért, hogy szép legyél, azért, hogy magabiztosabb legyél, azért, hogy megmutasd a mai napi hangulatodat, hogy stílusos legyél: azért, mert szereted.

Megérdemled.

Ezek azok az indokok, amiket még egy pasi is megért! :-)


Kattints, és szerezd meg azt a körömlakkot, amelyik a legjobban illik hozzád!Népszerű bejegyzések
Legújabb bejegyzések