RÓLUNK

A Snails vegyszermentes körömlakkjai színes és kreatív világot teremtenek a kislányoknak, amely fejleszti a színlátást, a kézügyességet is.  A különféle csodás színekkel biztonságosan kísérletezhetnek a körmükön, rajzolhatnak rá mintákat vagy ragaszthatnak rá matricákat. Kipróbálhatják, milyen boldog érzés hasonlítani az anyukájukra. Hagyd, hogy olyanná váljon, mint te, hiszen ez minden vágya! Állj meg egy pillanatra most az olvasásban, és gondolj bele abba, hogy Te, miért fested a körmödet? A kislányod éppen ugyanazért szeretné. A Snails ebben segít neki.

Színek, játék, vidámság, mosoly. Ez a Snails!  A fotózást igazi játszóházzá alakították a Snails színes lakkjai. Mindenki hatalmas örömmel és nagy izgalommal válogatta ki a ruhájukhoz illő körömlakk színt. A kislányok pillanatok alatt barátságot kötöttek egymással ebben a vidám és önfeledt hangulatban! Igazi vidámság, ezt kis videonk is bizonyítja!

2008-ban két fiú édesanyjaként nyitottam meg Magyarország első gyermek élményfodrászatát.  A célom az volt, hogy olyan barátságos helyet hozzak létre a kisgyermekek számára, ahol családias légkörben, otthonosan és biztonságban érezhetik magukat. Gyakorló édesanyaként  fontos  volt  számomra, hogy termékeink megfeleljenek az érzékeny, gyermeki bőr számára. Régóta szerettem volna azonban a termékpalettánkat tovább bővíteni, színesíteni, így találtam rá a Snails és SNB körömlakkokra, mely a kislányoknak és kismamáknak is biztonságos megoldást nyújt, illetve egy új korszakot teremt. A természetes összetevőkből álló körömlakkal bátran és korlátok nélkül, felszabadultan játszhatnak a kislányok, utánozhatják anyát anélkül, hogy rettegni kellene:  mi lesz, ha a gyerek kiborítja a lakkot és esetleg ártalmas lesz az egészségére?! 

Valóban azt szeretném, hogy ti anyukák, és mindenki, aki biztonságos, szép termékeket szeretne, próbálja ki ezt a körömlakkot. Győződjetek meg Ti magatok is arról, hogy mennyire biztonságos, praktikus és örömteli vele a játék.

 

Sok örömet kívánok ebben!

 

Dömény Gabriella
Snails.hu